DIY - RUSTIC LAMP

FAVORIT MAKEUP PRODUKTER – CONTOUR KITS

dsc_0005

Velkommen til min blog, i dag laver jeg endnu et inlæg om mine favorit makeup produkter og det bliver om mine yndlings contour kits. Jeg har ikke prøvet sindsygt mange contour kits, fordi dem jeg har prøvet indtil videre har jeg været sindsygt glade for, så jeg har ikke haft behov for at købe nye. Men jeg har altså et par jeg bare elsker mere end de andre jeg har. Hvis du ikke har læst mine tidligere indlæg om mine favorit makeup produkter kan du finde dem her primers, foundationsconcealers og pudere.

Kat Von D Shade + Light Face Contour Palette
Makeup Revolution Ultra Cream Contour Palette

dsc_0011dsc_0012

Kat Von D Shade + Light Face Contour Palette

“Shade + Light Contour Palette fra Kat Von D Beauty. Denne palette giver dig et perfekt udgangspunkt, når du kaster dig ud i contouringens ædle kunst!” Produkt beskrivelse

Jeg elsker denne her palette! Det er helt klart min favorit, den er fantastisk. En lille ekstra detalje, så har jeg også Kat’s autograf på spejlet fordi jeg mødte hende da hun var i ILLUM, og hun er den bedste, hun havde været der i så mange timer da jeg kom til men det kunne jeg slet ikke mærke på hende, hun var så sød. Men tilbage til produktet, den største grund til at jeg elsker den er fordi den er super nem at blende, selv hvis der kommer lidt for meget produkt på penslen kan det blendes ud. Farverne passer også super godt til mig, jeg bruger dog ikke de tre øverste farver så meget. Hvis du mangler en god contour palette kan jeg kraftigt anbefale denne fra Kat Von D Beauty, den er super lækker.

dsc_0007dsc_0009

Makeup Revolution Ultra Cream Contour Palette

“Ultra Cream Contour Palette fra Makeup Revolution er en palette med 8 fine contour-nuancer. Farverne gør det nemt at fremhæve, forme og highlighte ansigtstrækkene præcis, som man ønsker. Makeup Revolution Ultra Cream Contour Palette består af 8 fine nuancer med en cremet konsistens, der gør dem nemme at påføre samt tone ud som ønsket.” Produkt beskrivelse

Cream contour er ikke rigtig noget jeg bruger så tit, jeg ved faktisk ikke hvorfor, for når jeg bruger det kan jeg super godt lide resultatet og det tager mig omkring den samme tid. Det er bare en vane jeg skal bryde, og jeg skal huske at bruge denne palette fra Makeup Revolution noget mere for den er super god. Det er nemme at arbejde med så man kan få det til at se godt ud. En ting som nogle måske ville have et problem med er at alle farverne er ret varme, så hvis man ikke er til det skal men ikke have fat i denne her. Men jeg kan super godt lide den, det er den bedste cream contour jeg har prøvet.

Hvad er du mest til? Puder eller creme contour?

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DIY - RUSTIC LAMP