HAUL ALLURAMÉ BEAUTY

DIY – RUSTIC LAMP

diy-rustic-lamp8-1
Siden vi flyttede ind i lejligheden for snart halvanden år siden, har vi manglet en spisebords lampe. Jeg kiggede da vi lige flyttede ind, men kunne ikke lige blive enig med mig selv om hvad det skulle være. Min faster lavede så en lampe ud af en bjælke med ledninger snoet rund om bjælken og glødepære hængende ned, min far foreslog at man kunne lave det. Så det gik jeg og tænkte over, jeg kiggede på hvilket udvalg af glødepærer der var, også besluttede jeg mig for at det skulle være det. Mine forældre bor i jylland, men i denne uge er de på besøg her ovre så min far havde taget dvs. værktøj med så vi kunne få lavet lampen. Jeg har taget lidt billeder af processen, som jeg lægger ind neden under.

diy-rustic-lamp0
Jeg startede med lige at børste bjælken ren.

DSC_0245
Så skruede min far to kroge i, og borede huller hvor ledningen går igennem.

DSC_0291DSC_0293
Også kom den op og hænge.

DSC_0299
Vi havde købt porcelænsfatninger, men jeg ville gerne have dem matte så de fik lidt spray maling. Som selvfølgelig kan tåle høj varme.

DSC_0301
Ledningerne igennem bjælken og på med fatningen også er vi næsten færdige.

DSC_0317
Så skal pærene egentlig bare på også er lampen færdig.

DSC_0312
Jeg er så glad for lampen! Den er super fed og passer så godt til resten af lejligheden. Hvad synes i om lamper som denne?
Dette er et indlæg fra maj, men da jeg impoterede min blog fra min gamle platform var der nogle indlæg der ikke så ud som de skulle, så jeg besluttede mig for at uploade dette indlæg igen.
JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

HAUL ALLURAMÉ BEAUTY