NYX PROFESSIONAL MAKEUP

NYT TIL BOLIGEN

Der er kommet lidt nyt i min lejlighed her på det sidste, eller faktisk er næsten det hele kommet her inden for de sidste par dage. Da jeg holdte housewarming for næsten 3 år siden fik jeg et gavekort til TrendyLiving.dk og forleden fandt jeg det i min skuffe – hvilket var meget heldigt fordi det udløb her til januar. Så jeg besluttede mig for at finde noget jeg kunne bruge med det samme så gavekortet ikke gik til spilde.

Jeg fik købt to sorte plante holdere (eller hvad de nu hedder) i forskellig højde, jeg har længe gerne ville have sådan nogle plante holdere men jeg har bare været itvivl om hvor de skulle stå henne i min stue, jeg ved det stadig ikke men nu kan jeg prøve lidt forskelligt steder. Find den lave plante holder her og den høje her.

TrendyLiving.dk fandt jeg også disse fine pynte bakker, ærligt kan man jo aldrig få nok af sådan nogle pynte ting. Der skal jo skiftes ud engang imellem og nye ting ind for at give lidt liv, også fordi jeg har ikke super mange ting i min lejlighed så de små pynte ting gør rigtig meget. Find pynte bakken i alle regnbuens farver med her og guld æblet kan du finde her.

For flere måneder siden købte jeg der her hænge glas potter i Flying Tiger Copenhagen (jeg bliver ved med bare at kalde den Tiger, jeg kan vel ikke være den eneste?) så for et par uger siden fik jeg endelig plantet små sukkulenter i og hængt dem op. De hænger lige ved min hoveddør, så det er lidt begrænset hvilke nogle planter der kunne hænge der, men jeg er glad for mine små grønne mini sukkulenter og de er jo dejligt nemme at passe.

Jeg gemmer jo det bedste til sidst – jeg synes ihvertfald det er det bedste. Min kære far som er den bedste gør det selv mand, har lavet to nye lamper til mig af træ planker (de ligner hinanden, lysne var bare gået i den anden) en til min gang og en til køkkenet. Hvis i ikke allerede har set den lampe der hænger over mit spisebord som min far også har lavet kan se billeder og guide til hvordan vi lavede den her.

JulieSchnoor

#bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NYX PROFESSIONAL MAKEUP