MANDAGS CRUSH

NYX PROFESSIONAL MAKEUP

Min dag er gået med at være til NYX træning i deres top seller produkter og jule nyheder, jeg kunne desværre ikke prøve jule kollektionen men jeg er meget spændt på at prøve de forskellige ting. Der er specielt to øjenskygge paletter som jeg helt klart skal have. Hvis du har fulgt med på bloggen længe tænker du måske “Julie, hvorfor har du være til NYX træning når du arbejder for MAC?” og det har jeg fordi at jeg har fået nyt job hos firmaet Novoti som har samarbejde med bl.a. NYX. Hvis du vil høre mere om mit nye job og hvorfor jeg har valgt at sige op hos MAC så smid en kommentar, så laver jeg et indlæg omkring det. Jeg fik taget lidt billeder af produkterne fra efterårs kollektionen som allerede er ude i butikkerne og hvis du ikke er i nærheden af en matas med NYX sortiment, kan du altid bestille dem fra matas.dk. Vi fik også en goodie bag som jeg tænkte at jeg ville dele med her.

Hvis du vil være en af de første til at læse mine indlæg så kan du følge min blog her

Læs også denne uges anmeldelser

Nogle af tingene fra goodie bag’en har jeg, så der er lige lidt gaver til en veninde eller en af mine søskende. Men jeg er meget spændt på de flydende glimmer øjenskygger og slip tease gloss, de var meget lækre da jeg swatchede dem. Jeg skal nok få dem prøvet hurtigst muligt så jeg kan komme med en tilbage melding, måske skulle jeg lave et look, med alle de ting fra goodie bag’en som jeg ikke har i forvejen?

JulieSchnoor

#bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MANDAGS CRUSH