NEON MAKEUP

FAVORITE MAKEUP PRODUCTS – PRIMERS

Så kommer det første indlæg i min nye serie om mine favorit makeup produkter. Til at starte med er de primere jeg bruger mest og er mine favoritter. Jeg har selvfølgelig andre primere som jeg godt kan lide, men det er her er de tre primere jeg slet ikke kan leve uden. Min hudtype er kombineret. Jeg har en lidt fedet T-zone med synlige pore også døjer jeg med lidt rødme specielt på mine kinder. Hvis jeg ikke husker at følge min renserutine hver dag og bruger fugtighedmaske et par gange om ugen, får jeg tør hud med det samme. Men jeg har endnu ikke fundet en primer der kan hjælpe mig helt med det problem. Hvis du har samme problem så mig og har fundet den perfekte primer så er jeg åben for forreslag.

MAC Prep + Prime Natural Radiance Yellow
NYX Pore Filler
Benefit Porefessional

MAC Prep + Prime Natural Radiance Yellow.

“Den silkebløde formel, der er rig på naturlige ingredienser, fugter og primer huden til den efterfølgende makeup, kontrollerer overskydende talg og giver huden en fløjlsblød finish. Indeholder E-og C-vitamin beskytter huden med antioxidanter, mens koffein beroliger huden. Indeholder perlemorspartikler, der reflekterer lyset. Formlen er perfekt til lys hud, og resultatet er en fejlfri finish med en smuk glød.” – Produkt beskivelse.

Dette er den primer jeg bruger til at neutralisere min rødme, jeg prøvede den første gang da jeg gik på Nicci Welsh Makeup Academy. Til at starte med synes jeg ikke rigtig den gjorde noget, men efterhånden kan jeg godt se at den neutralisere min rødme, og den gør det mere en nogle grønne primere jeg har prøvet. Jeg synes også at den føles kølende og fugtgivende, man kan sagtens mærke alle vitaminerne den indeholder. Hvis du har rømde nogle steder i dit ansigt kan jeg klart anbefale denne her primer, hvis du har utrolig meget rødme kan colourcorrection være nødvendigt. Det gør jeg også selv hvis det er meget slemt.

 

NYX Pore Filler

“Dæk synligheden af dine porer med vores Pore Filler. Det er den perfekte før-foundation basecoat, og formlen med E-vitamin og uden talkum og olie hjælper med at udglatte og forbedre din hud.” Produkt beskrivelse.

Jeg har desværre rigtig synlige pore, hvis jeg bare tager foundation på uden at bruge en primer der mindsker pore, kan man tydeligt se små huller på min næse og mine kinder. Så jeg er nød til at bruge en primer til at “fylde” mine pore. Denne her fra NYX er rigtig god til prisen. Den gør hvad den skal altså at gøre porene mindre synlige også er den olie fri, hvilken er super godt for min fedtet T-zone. Men hvis jeg har en af mine dage med tør hud så kan jeg altså ikke bruge den her, så ligner det at min hud endnu mere tør. Men hvis du intet problem har med tør hud men at du har synlige pore, så kan denne primer anbefales, specielt hvis man er på budget.

 

Benefit Porefessional

“Du kan hurtigt minimere forekomsten af ??porer og få en perfekt teint ved brug af Benefit The Porefessional. Denne oliefri primer komplimenterer alle hudtoner og er egnet til brug enten under eller over make-up. Den vil udjævne alle åbne porer og gør huden mere ensartet, så den ser flot og fejlfri ud. Porer … nu ser du dem, nu gør du ikke!” Produkt beskrivelse

Sidst men absolut ikke mindst, min absolut favorit primer i gennem et par år nu. Det her er faktisk en af de første primere jeg købte, jeg købte den fordi der var så meget snak om den i makeup verden. Men jeg er så glad for at jeg gjorde det, for den er virkelig fantasisk. Den fra NYX kan jeg ikke bruge hvis jeg har lidt tør hud, men denne her fra Benefit har jeg ikke haft problemer med, den gør ikke at min hud ser mere tør ud. Den gør som beskrivelsen siger, den fylder porene ud og får dem til at virke mindre synlige. Hvis du er villig til at bruge flere penge på en primer, så er Benefits lige det bedre end den fra NYX.

 

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NEON MAKEUP