GREEN PARADISE

FAVORITE MAKEUP PRODUCTS – CONCEALERS

Dagens indlæg er 3. indlæg i min serie om mine favorit makeup produkter, idag concealers. Jeg har det sidste lange stykke tid ikke prøvet nogle dyre concealers, de dyre concealers jeg igennem tiden har prøvet har ikke været gode nok til at jeg ville købe dem igen. Så i dag må i nøjes med nogle lidt billige produkter, men det er jo kun godt. Hvis du ikke har læst mine tidligere indlæg om mine favorit produkter kan du finde første indlæg om primers her og andet indlæg om foundations her.

NYX HD Photogenic Concealer Wand
Rimmel London Wake Me Up Concealer
Maybelline Fit Me Concealer

NYX HD Photogenic Concealer Wand

“Denne lette concealer skjuler små skønhedsfejl, ujævner hudtone og rande under øjnene uden at se ‘kaget’ eller iøjnefaldende ud. NYX PROFESSIONAL MAKEUP Concealer Wand er et lille vidunder og en af vores bedstsælgende produkter. Formlen påføres som en drøm og giver medium til fuld dækning.” Produkt beskrivelse

Denne concealer er den jeg bruger mest til at lysne under mine øjne, på næseryggen, i panden og på hagen. Jeg synes den dækker godt og farven porcelain er den perfekte tone til mig. Jeg bruger altid min beauty blender til at blende ud og med den er det super nemt at få concealeren blendet sammen med foundationen. Hvis jeg ikke sætter den ret hurtigt kan den dog godt sætte sig i linierne omkring mine øjne, så det skal man lige være opmærksom på.

Rimmel London Wake Me Up Concealer

“Fuldt dækkende concealer som tydeligt får området under øjenene til at se mere friskt og lyst ud. Dækker urenheder og andre ujævnheder. Omgående antitrætheds effekt. Med peptider og et fugtgivende vitamin kompleks.” Produkt beskrivelse

Wake Me Up concealeren fra Rimmel London var min favorit før jeg prøvede den fra NYX. Men jeg bruger den stadigvæk og jeg er stadig vild med den. Den er super let på huden og føles dejlig at have på. Man kan sagtens mærke at der er noget fugtgivende i concealeren, hvilket også gør til at den er så lækker at have på. Den fra NYX er lidt mere dækkende så den kan jeg bedre lide, men det er også den eneste grund.

 

Maybelline Fit Me Concealer

“Let concealer, som perfekt tilpasser sig til hudtonen. Naturlig dækning, frisk føelse og så lader den huden ånde.” Produkts beskrivelse

Når jeg skal bruge lidt ekstra dække på min urenheder eller andet bruger jeg mit Fit Me concealer. Jeg købte den egentlig til under øjnene, men farven er ikke lys nok, så jeg prøvede at bruge den til at spot dække og jeg synes den fungere godt til det. Nogle gange bruger jeg den også på mine kinder hvis min rødme kan ses igennem foundationen. Det er en let concealer så den føles overhoved ikke tung på huden, og den dækker ret godt.

 

JulieSchnoor

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

GREEN PARADISE