SUMMER VIBES

FAVORITE MAKEUP PRODUCTS – FOUNDATIONS

Så kommer 2. indlæg i min serie om mine favorit makeup produkter, dette indlæg bliver om foundations. Læs min første indlæg om mine favorit primers her. I øjeblikket har jeg kun to foundation som jeg bliver ved med at gå tilbage til og jeg kan ikke undvære dem. Min hudtype er kombineret. Jeg har en lidt fedet T-zone med synlige pore også døjer jeg med lidt rødme specielt på mine kinder. Nogle gange har jeg også lidt tør hud hvis jeg ikke får fugtet den nok.

Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation
MAC Mineralize Moisture SPF 15 Foundation

Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation

“Med FIT ME Matte + Poreless Foundation får du en flydende foundationformel med mat finish, som er perfekt til dig med til normal til fedtet hud. Fit ME Matte + Poreless Foundation giver et mat resultat samtidig med, at den forfiner porerne og efterlader en naturlig, jævn hudtone. Den eksklusive formel med mikro-pulver kontroller shine og udvisker porer. Påfør foundation på huden og blend med fingerspidserne eller en applikator.” Produkt beskrivelse

Maybellines foundation er min go to når jeg skal have en fuld makeup på en hel dag. Den går ind og gør min hud mat i længere tid end nogen anden foundation, og det er vigtigt for mig da jeg har en fedtet T-zone. Det er også en ret dækkende foundation, så sammen med min MAC primer dækker den også min rødme og urenheder. Jeg har efterhånden prøvet mange foundations til fedtet hud og de føles altid som om at man har rigtig meget makeup på, sådan føles det ikke med denne foundation. En ting jeg ikke kan komme uden om er at denne foundation ikke fungere hvis jeg har tør hud, så når jeg har perioder med tør hud er jeg nød til at bruge en mere fugtgivende foundation. Men sådan synes jeg altid at det er med foundations der giver et mat resultat. Jeg elsker denne her foundation. Jeg vil blive ved med at prøve andre og se om jeg kan finde en der er lige så god eller bedre, men det er ikke lykkes endnu.

 

MAC Mineralize Moisture SPF 15 Foundation

“Let og luksuriøs foundation, der giver huden en glat, strålende og naturlig finish, mens de fugtgivende og blødgørende ingredienser giver en jævn overflade. Den lysreflekterende og naturlige satinfinish giver huden fornyet glans og glød. Formlen indeholder SPF 15, der beskytter mod solens skadelige stråler. Indeholder M?A?Cs mineralkompleks, sheabutter og E-vitamin.” Produkt beskrivelse

Denne MAC foundation er min hverdags foundation, det er den jeg bruger hvis jeg bare vil have dækket min rødme lidt og udjævne min hud. Personlig elsker jeg hvordan den føles på huden, meget fugtgivende og det føles egentlig bare som om at man har creme på. Men jeg er nød til at have en puder på mig hvis jeg skal have den på længere tid af gange, for da det ikke er en mat foundation bliver min hud hurtigt fedtet. Men til hverdag er den fin, specielt nu når det bliver varmere så synes jeg det er dejligt ikke at have så meget makeup på. For en der har normal hud og ikke har brug for særlig meget dækkeevne er det en perfekt foundation. Eller hvis man har lidt fedtet hud og ikke har noget imod det der lidt dewy look.
Hvilken foundation er din favorit?

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SUMMER VIBES