THE POWER OF MAKEUP

FAVORITE MAKEUP PRODUCTS – POWDERS

Så kommer der endnu et indlæg i min serie om mine favorit makeup produkter, i dag bliver det om mine favorit pudere. Da jeg har tendens til fedtet hud er jeg altid nød til at sætte min foundation, så jeg har prøvet mange pudere og jeg har ret mange som jeg virkelig godt kan lide, men jeg blev jo nød til at begrænse mig. Hvis du ikke har læst mine tidligere indlæg om mine favorit makeup produkter kan du finde dem her primers, foundations og concealers.


Laura Mercier Loose Setting Powder Translucent
MAC Mineralize Skinfinish Light Plus
GOSH Mineral Powder 002 Ivory


Laura Mercier Loose Setting Powder Translucent

“En ekstremt let , gennemsigtig og silkeblød setting pulver , der indeholder den fineste franske ” cashmere ” talkum og en unik lysreflekterende ingrediens, der skaber en “blød – fokus” udseende for fine linjer og skønhedsfejl . Denne oliefri setting powder forlænger makeup og efterlader et naturligt look uden at virke cakey eller puderet.” Produkt beskrivelse

Selvom jeg ikke er glad for løse pudre elsker jeg denne her puder til at sætte min concealer under mine øjne. Den sætter sig ikke i de der rigtig dejlige folder jeg har under mine øjne og så føles den bare så let på huden. Alle bloggere og vloggere inde for makeup har snakket om den her puder, så da jeg havde problemer med at finde noget der fungerede for mig, besluttede jeg at prøve den her. Og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde. Hvis du endnu ikke har prøvet den her puder kan jeg kraftigt anbefale den, den er lidt pricy, men den er virkelig det værd.

 


MAC Mineralize Skinfinish Light Plus

“En eksklusiv konveks ansigtspudder, der er bagt langsomt for at opnå en flerdimensionel og samtidig naturlig mat finish. Giver en perfekt let dækning. Ideel til fiksering af foundationen eller til opfriskning af makeuppen i løbet af dagen. Ny kompakt pudder med spejl.” Produkt beskrivelse

Jeg er virkelig blevet glad for MAC’s Mineralize Skinfinish serie og denne her puder er også helt fantastisk. Det er den puder jeg kaster mig over mest når jeg skal sette min foundation. Den gør huden mat uden at man ser helt flad ud, men den holder også min hud mat i lang tid så jeg ikke bliver alt for fedtet at se på. Da jeg for det meste er til en fulddækkende foundation elsker jeg pudere der ikke er for “tunge” når man pudre ansigtet efter foundation. Dette er en rigtig god ansigts puder, og jeg kan kraftigt anbefale den.

 


GOSH Mineral Powder 002 Ivory

“Løs Mineral Pudder, som giver medium til fuld dækning og et mat fejfrit look.
Let og fin i konsistensen som gør den nem at lægge. Brug en mineral pudder børste for at opnå det bedste resultat.
Indeholder ikke parfume.” Produkt beskrivelse

Den sidste favorit er fra GOSH så pefekt hvis man ikke har det største budget at arbejde med. Jeg kan virkelig godt lide selve produktet, men jeg er som sagt ikke den største løs puder fan. Grunden til det er at jeg kan til tider være lidt klodset (ret ofte faktisk), så jeg har prøvet at tabe en løs puder flere end en gang, også er der puder over all! Men jeg kan ret god lide puderen, så jeg lever med det og er ekstra forsigtig når jeg bruger den.

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

THE POWER OF MAKEUP