GRAFISK EYELINER

PUPPY UPDATE

img_7115
Så er vores lille fis fyldt 4 uger, hurra! Læs første blogindlæg om vores lille vaps og beslutningen om at få hund her. Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til at få hende hjem. Vi har kun set hende en gang fordi hun bor langt væk med sin familie, men vi får sendt billeder flere gange om ugen, så vi kan følge med. Jeg bliver helt lykkelig hver gang der kommer en besked med et billed eller en video, jeg elsker hende allerede ubeskriveligt meget! Min svigermor glæder sig også helt vildt, hun har allerede købt mad og vand skåle, sele og snor og et stk. legetøj til hende. Mine svigerforældre har også en hund, en blanding af en boxer og labrador, så vi er alle spændte på hvad de to kommer til at sige til hinanden. Jeg er sikker på det nok skal gå, deres hund Tazan, er det sødeste væsen, han er den gladeste hund og super god til andre hunde og mennesker. Her til sidst er jeg altså lige nød til at prale med nogle billeder af hende. (vores har det lyserøde halsbånd, selvfølgelig haha)

img_7118
img_7117
img_7120
Vi har endnu ikke fundet et navn til hende, jeg har et som jeg rigtig godt kan lide, men manden skal lige være enig også. Jeg har også en masse søde videoer men jeg kan desværre ikke lægge dem ind her. Følg mig på snapchat og instagram hvis du dagligt (næsten) vil se billeder og videoer af denne dejlige vaps.

Snapchat – julieosvschnoor
Instagram – juliieschnoor

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

GRAFISK EYELINER