SKIN ROLLER FRA SWISS CLINIC

PUPPY UPDATE

Så er der lige en opdatering på min lille ballademager, jeg tror sidste gang jeg lavede en opdatering på Nika var da hun stadig var lille hvalp. Nu er hun 8 måneder men stadig meget hvalp, hun er kommer i teenage alderen, og prøver hele tiden grænser af. Men dejlig det er hun altså, ærligt så tror jeg det er den bedste beslutning jeg længe har taget (altså at få en hund) der findes ikke noget bedre end at have en hund. Selvfølgelig har det været hårdt og det kommer til stadig til at være, så løfter en hund ens humør hele tiden. Når man kommer hjem fra arbejde og får den gladeste velkomst hver gang, om man har været væk i 10 minutter eller 5 timer, det bliver jeg aldrig træt af.

img_9109img_9280

Læs også nyt familie medlem

Jeg havde helt glemt hvor lille hun egentlig har været, første gang jeg så hende var hun kun 2 uger gammel, og lå bare som en lille klump oven på de andre hvalpe. Nu er hun ret stor og vejer og 13 kg, det går simpelhen bare så stærkt, før jeg ser om er hun fuldvoksen jo!

img_8744img_9270

Her til sidst får i lige et super lækkert billed af fotomodellen! haha

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SKIN ROLLER FRA SWISS CLINIC