MAC GIRLS PALETTER

NÅR TO BLIVER TIL TRE

giphy
Dagens indlæg bliver et mere personligt indlæg fremfor et sønheds eller makeup relateret indlæg, jeg har nemlig en rigtig dejlig nyhed! Min kæreste og jeg har længe snakket om at gøre vores lille familie større. Så efter at have snakket frem og tilbage det sidste års tid omkring det har vi valgt at gøre det til virkelighed. Ja du har gættet det, vi skal have en lille hvalp!! YAAAY! En Staffordshire Bull Terrie hvalp, og jeg kan dårligt vente! I sidste uge tog vi et smut til fyn for at vælge vores hvalp, som bliver en brun tæve, simpelhen så dejlig!

img_6973
img_6972
Lige nu er hvalpene kun lige over tre uger, så der går lidt inden vi skal have hende hjem. Men når det sker så kommer jeg altså til at lave nogle blog indlæg omkring hende og livet som hundeejer. Både min kæreste og jeg kommer dog fra hundehjem så helt fremmed er det ikke for os. Nogle der har en Staffordshire Bull Terrie, så tager vi imod råd med åbne arme.

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MAC GIRLS PALETTER