LINER LOOKS

ET ÅR MED HUND

I går d. 14 november var det et år siden jeg hentede Nika hjem, Nika er min helt fantastiske hund. Det virker som så lang tid siden, for jeg kan slet ikke huske min hverdag uden Nika, men på den anden side føles det slet ikke som et år siden, jeg kan huske den dag meget tydeligt stadigvæk. Nika er helt klart det bedste valg jeg har taget i mit liv, hun gør min hverdag mere sjov og livlig og jeg kan slet ikke beskrive hvordan det føles at komme hjem til en hund der spriger og giver møsser på livet løs, ligegyldig om jeg har været væk i en halv time eller i fem timer. Det har selvfølgelig også være hårdt, specielt fordi jeg er alene med hende nu, min eks-kæreste og jeg købte Nika sammen men vi er ikke længere kærester. Der er mange ting jeg ikke kan gøre mere, fx kan jeg ikke tage ud hele tiden eller blive væk det halve af natten og efter arbejde er det altid direkte hjem til hende. Men det gør mig ingenting, jeg viste hvad jeg gik indtil da jeg tog beslutningen om at få hund og det er bl.a. at man ikke lader sin hund være alene hjemme for lang tid af gangen og at man bruger alt den tid man kan sammen med den.

Læs også puppy update

Nika er racen staffordshire bull terrie, udover at hun er – efter min mening – en sindsyg smuk hund har hun også det bedste sind, hun er så livsglad hele tiden og vil bare gerne lege og putte. Jeg tænkte efter min eks-kæreste og jeg gik fra hinanden at jeg måske kunne blive lidt ensom, men man kan ikke være ensom med en hund som Nika, jeg kan ikke engang gå på wc uden hun følger efter. Men jeg elsker hende, og jeg ville ikke have det på nogen anden måde, for mig er en familie ikke fuldendt uden en hund.
Andre med firbenet pels venner, Nika søger altid legekammerater i storkøbenhavn 🙂

JulieSchnoor
#bloggersdelightplus

2 kommentarer

  • Kevin

    Det er så skønt med en hund i hjemmet! Jeg er også tit blevet spurgt, om ikke det er vildt hårdt, at være alene med en hund. Og jo, det er det da ind i mellem. Men alle de positive sider opvejer de negative mindst 1000 gange!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie Schnoor

      Lige præcis, alle de dejlige oplevelser man har med sine pelset venner gør bare livet så meget bedre. Hunde er altså bare menneskets bedste ven 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

LINER LOOKS