LILLA MAKEUP LOOK

ET PAR AF MINE NYX FAVORIT LÆBEPRODUKTER

Sponsoreret
0e23a03d-4cfa-480a-9065-31c0e22eb3aa
img_8235
NYX Cosmetics Nordic teamet var så søde at sende mig en masse af deres læbe produkter i mini udgave, simpelhen så nuttet. Jeg ved ikke med jer men når ting er i mini udgave kan jeg slet ikke stå for det. Så jeg skal finde noget pænt de kan stå i/på og se søde ud på mit makeup bord. Jeg vil lige dele et par af mine favorit farver med jer fra nogle af deres læbe kategorier.

Læs også Is it over the top or?

dsc_0096
Den første er fra Cosmic Metals Lip Cream kollektionen i farven Speed Of Light, det er første gang jeg prøver den her kollektion jeg har kun prøvet deres andre metallic læbestifter og de er ret flotte. Men de her er mere metallic end de andre så det er jeg helt oppe at køre over.

dsc_0103
Næste er en af deres bestseller Soft Matte Lip Cream i farven Stockholm. En flot fersken farvet nude hvilket man ikke kan være sur over, alle deres Soft Matte Lip Creams er super behaglige at have på. Selvom jeg elsker matte læbestifter sætter jeg stadig pris på at de ikke tørre ens læber helt ud specielt her om vinteren.

dsc_0124
Den her er fra Liquid Suede Metallic Matte kollektionen i farven Buzzkill, jeg har et par af de her og jeg kan virkelig godt lide dem. Ligesom de almindelige Liquid Suede Matte er de også behalige at have på, også lige en metallic finish, det er lige mig.

dsc_0114
Sidst men slet ikke mindst Liquid Suede Cream Lipsticks den her er i farven Cherry Skies. De her er helt klart nogle af mine favorit læbestifter, de er pigmenteret men samtidig helt vildt lækre at have på.

Hvilket NYX læbeprodukter er du helt vild med?

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

LILLA MAKEUP LOOK