IS IT OVER THE TOP OR?

LILLA MAKEUP LOOK

img_8196

Jeg er kommet godt ind i rutinen igen og får lavet lidt mere kreativt makeup. I december følte jeg mig slet ikke kreativ inspireret, så min daglige makeup blev bare base og meget lidt øjenskygge i lysebrune farver og det var det. Det var som om jeg blev lidt træt af at have makeup på, men nu har jeg haft et par dages pause og jeg har lyst til at være krativ igen. Så forleden lavede jeg dette makeup look med lilla farver, jeg var ikke sikker på at jeg ville lave et indlæg for jeg var ikke helt tilfreds med billederne. Nogle gange med mit skarpe makeup lys og blitz forsvinder farverne jeg har brugt til min makeup, og de er helt klart også blevet nedtonet her. Men jeg var bare så tilfreds med looket så nu får i det altså alligevel. Hvad synes i?

Læs også Makeup ft. Dufflashes

img_8199

Produkter
MAC Paint Pot Painterly – Morphe Brushes 35N Palette – NYX Candy Glitter Liner Crystal – Kat Von D Tattoo Liner Trooper – MAC In Extreme 3D Mascara – MAC #4 vipper – Elf Brow Pencil Taupe – MaxFactor Natural Brow Styler Sculpting Gel Clear

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

IS IT OVER THE TOP OR?