EFTERÅRS MAKEUP LOOKS

GOODIES FRA NYX COSMETICS

Sponsoreret
dsc_0171
I morges kom postmand Per med en pakke med lækkerier fra NYX! Paletter med contour, highligt, blush og øjenskygger, metallic læbestifter, eyeliners, og jeg kunne blive ved. Jeg glæder mig helt sindsygt til at prøve alle produkterne af, jeg har mange ting fra NYX allerede som jeg virkelig elsker. Fx. elsker jeg deres liquid suede lipsticks, de er super behagelige at have på og samtidig holder de lang tid. Deres Vivid brights liners, er jeg også kæmpe fan af, de er så pigmenteret at et enkelt lag er nok. Så da jeg fik en besked om at denne her pakke ville komme, blev jeg helt mundlam, det er første gang jeg har fået sendt noget makeup, og at det så er fra NYX er helt fantastisk. Jeg er super taknemlig for det hele, mange tak til NYX Comestics Nordics teamet, det er helt vildt!

dsc_0180
Lad os lige snakke om hvor meget der er blevet gjort ud af den her pakke, halloween all the way. Konfetti som spøgelser og flagermuse og flagermus på indpakningen, det er super sødt. Jeg føler mig helt beæret over at være en af dem der har modtaget denne pakke, endnu engang mange tak til NYX Cosmetics Nordics teamet.

dsc_0176
dsc_0175
Ifølge dansk lovgivning skal alle produkter der er sendt som en gave fra virksomhedder makeres som sponsoreret, så dette inlæg er sponsoreret. Alle meninge er mine egne

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

EFTERÅRS MAKEUP LOOKS