FAVORITE MAKEUP PRODUCTS - CONCEALERS

REVIEW SCHWARZKOPF BLONDME INSTANT BLUSH JADE

For nogle måneder siden prøvede jeg nogle farve sprays fra loréal, de var okay men de holder ikke særlig længe. Bare jeg kørte hånden igennem håret smittede farven af, så ikke helt optimalt for mig. Læs hele indlæget om loréals farve sprays her. Jeg holder pause fra at farve mit hår alle mulige sindsyge farver, hviket er derfor jeg prøver sådan lidt forskellige farve sprays af. Sidst jeg fik klippet mine spidser havde min frisør lige fået de nye farve sprays fra Schwazkopf. Hun ved jeg elsker vilde hårfarver så hun prøvede to af dem i mit hår og jeg endte med at købe farven Jade, som er en mint grøn eller turkise farve. Det gode ved de her sprays er at ligeså snart håret er tørt smitter de ikke af. Når man sprayer det i håret bliver det helt vådt, jeg tror sagtens man bare kan lade håret luft tørre, men jeg brugte min hårtørre bare for at der ikke skulle komme farve alle mulige steder. Jeg prøvede den så i hele mit hår og jeg elsker resultatet, det er sådan en fed farve. Det tog ligeså lang tid som hvis jeg skulle hel farver mit hår, fordi jeg delte det op i små sektioner for at få håret så ensfarvet som muligt. Næste gang kunne jeg prøve at tage lidt større sektioner for at se hvordan det så bliver. Jeg har lyse striber i mit hår så der er farve forskel da hele mit hår ikke er ens farvet.

Jeg holder jer opdateret med hvordan farven holder efter hårvask. Jeg har nu vasket mit hår en gang, og jeg kan sagtens se at der er røget farve ud, men det er stadig en pæn farve. Så jeg håber at det kommer det at vaske ud pænt, uden at blive plettet eller noget.

Så har jeg vasket mit hår tre gange siden jeg farvede det med sprayen, og farven holder altså ret godt. Den er fadet rigtig meget, men den er der altså stadig. Jeg vasker mit hår max to gange om ugen, men for det meste er det kun en gang. Så det kan godt være derfor det holder længere i mit hår, plus jeg også bruger shampoo uden sulfat som er med til at vaske hårfarve hurtigere ud.

dsc_0093

Nu har jeg ihvertfald vasket mit hår seks gange siden jeg brugte sprayen, og der er stadig lidt farve i. Det er mest en grønt skær der er i, men nu synes jeg ikke det er pænt mere. Så når jeg i aften vasker mit hår prøver jeg at bruge lidt opvaske middel for at få det sidste ud.

dsc_0049
JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

FAVORITE MAKEUP PRODUCTS - CONCEALERS