CUT CREASE EYE MAKEUP

L’ORÈAL COLORISTA SPRAY REVIEW

IMG_4044
Da jeg så L’oréal havde lavet denne farvespray tænkte jeg med det samme at den måtte ejes. Jeg købte to, den mintgrønne og pastelblå i Matas til 70 kr. Find resten af farverne på matas.dk eller i deres butikker.

Den mintgrønne tog mit hår ikke rigtig imod, der kom lidt et grønt skær men det var det eneste. Det kan godt være den er bedst hvis man er helt platinblond, men det fungerede ihvertfald ikke i mit hår, som det er nu. Den pastelblå havde jeg held med, jeg ville egentlig have gjort det mørkere i spidserne, men det var altså ikke lige til. Jo tættere på håret man er jo mere farve giver sprayen, men er man længere væk er det nemmere at få det pænt ensfarvet. Nu har jeg ret tykt hår, men jeg brugte en spray op på en dag…. Det er lidt voldsomt synes jeg. Jeg brugte den om formiddagen, men et par timer senere var det meste smittet af på min krave på jakken (desværre)

IMG_4005
Så jeg blev nød til at friske det op om aften, og der brugte jeg så meget mere for at få det til at holde længere, men det hjalp ikke rigtigt. Det blev rigtig flot ensfarvet om aften, men jeg synes det er rigtig irriterende at det smitter sådan af. Man skal lige tænke over hvor meget man rør ved håret, for slider også på farven. En god ting er dog at den ikke gør håret stift, men det bliver både for dyrt men også for besværgeligt.

IMG_4053
Vil jeg købe dem igen? – Nej, der findes andre på market der er bedre.

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

CUT CREASE EYE MAKEUP