EASTER MAKEUP

FILLER I LÆBERNE

1c1002fc-c290-46b6-9f2b-8eb475eb1bff

Så fandt jeg endelig mod til at få puttet lidt filler i mine læber. I rigtig mange år, faktisk siden jeg begyndte at gå med makeup, har jeg været rigtig ked af mine læber. Grunden til at det har taget mig så lang tid at få gjort noget ved, er at jeg simpelhen har været så bange for at det ikke skulle blive pænt. At de enten skulle blive alt, alt for store, eller at jeg ville få sådan en andemund. For mit problem var mest med min overlæbe, den vendte meget ind af, så det lignede jeg ikke rigtig har nogle overlæbe. Min underlæbe har jeg egentlig ikke noget imod, den synes jeg er fyldig og pæn, men nu hvor jeg skulle have lavet læber, så følte jeg at der godt kunne komme lidt i den også.

Jeg har fået lavet mine læber hos Klinik Rude på frederiksberg. Super søde medarbejder og god behandling. Jeg har fået en ml.  filler i læberne, mest i overlæben men som sagt også lidt i underlæben for at give lidt ekstra fylde. Nu er der gået over halvanden uge, og jeg er super tilfreds med mine læber. De er ikke blevet for store eller ande agtige overhoved. Men jeg tror næste gang at jeg satser på halvanden ml. bare få at få lidt mere fylde. Shit!! Jeg har lidt på fornæmelsen at det her er nogenlunde det samme som med tatoveringer, når man først er gået i gang kan man ikke stoppe. Haha.

Hvis i har nogle spørsmål, så spørger i bare løs, så svare jeg så godt som jeg kan 🙂


Mine læber før filler


Lige efter filler


Samme dag jeg fik filler, bare om aften


Dagen efter filler


To dage efter filler


Seks dage efter filler


I dag over halvanden uge efter filler

Jeg er superglad for resultatet. Nu synes jeg at mine læber er i god størrelse til hinanden, så der ikke er så stor foreskel. Mine læber er dog blevet sindsygt tørre, det er dog meget normalt har jeg hørt, men det skal man da lige vende sig til. Når man mærker på læberne kan man godt mærke at der er noget i, og at de er lidt hårdere end normalt. Min kæreste siger også at han godt kan mærke det lidt når vi kysser. Jeg kan dog selv kun mærke det i min overlæbe, min underlæbe føles som før.

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

EASTER MAKEUP