STØVET GRØNNE NEGLE

STATUS PÅ MISSION GRÅT HÅR

dsc_0148
Læs også Milkshake hår farver

En lille updatering på min hår situation. Så for lidt over en uge siden farvede jeg mit hår med Milkshakes hår farver, og jeg fik sådan en mørke grå/blå farve ud af det. (Jeg har linket til indlægget oppe under billedet) Farven blev ikke som jeg havde forventet men jeg kunne virkelig godt lide den, også var jeg bare så glad for at slippe af med det grønne skær jeg havde i håret før. Nu har jeg vasket mit hår en gang, jeg vasker kun mit hår en maks to gange om ugen og jaaa jeg går stadig i bad hver dag jeg vasker bare ikke mit hår. Men allerede efter første vask er rigtig meget af farven altså gået ud, jeg er ikke helt tilbage til det grønne skær, men næsten, så helt godt har farven altså ikke holdt. Når jeg farver det igen lader jeg farven sidde i omkring en time tænker jeg og håber det hjælper på holdbarheden. Jeg undskylder lige for mit nøgne ansigt, jeg skulle til at farve mit hår da det gik op for mig at jeg endnu ikke havde fået taget et billed af det. Ups. Men her kan i se hvor meget af farven der er røget ud og at det grønne er begyndt at komme tilbage.

dsc_0152

Jeg skal nok holde jer opdateret med hvordan farven bliver efter jeg farver det igen og hvordan det holder. Forhåbelig holder det meget bedre, ellers må jeg ærligt indrømme så tror jeg bare at jeg farver det en anden farve, for at skulle friske farven op efter hver hårvask det kommer ikke til at ske. Jeg har prøvet den lillae hår farve fra Milkshake og den holdte altså i lang tid, mit hår mistede selvfølgelig lidt farve efter hver vask, (det er ikke permenent hår farver så det vil ske) men det gik slet ikke så hurtigt. Men nu prøver jeg igen også ser vi hvad der sker.

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

STØVET GRØNNE NEGLE