hjemmelavet face & body scrub

GOSH Growth serum virker det??

gosh

D. 22 februar begyndte jeg et eksperiment, om hvorvidt GOSH Growth Serum holder hvad den lover og om den over hoved virker (se første indlæg her).
Produktet lover nemlig længere og fyldigere vipper på bare 14 dage, og hvem kan modstå det salgsagument?
Fra Matas hjemmeside: “Det er dokumenteret til at give en synlig effekt efter 2 ugers anvendelse”

Jeg har været på skiferie, derfor kommer opslaget lidt sent op, jeg havde taget min computer med fordi jeg ville skrive det mens jeg var i Norge, men der var intet wifi i hytten.

Men d. 8 marts tog jeg et billed af mine vipper for at se om der var sket noget på de 14 dage. (før og efter billeder er i bunden) Jeg har brugt serum’en hver morgen og hver aften. Mascaraen har jeg kun brugt et par gange for jeg syntes ikke det er en god mascara, den klumper og giver slet intet volumen til mine vipper. Så den droppede jeg hurtigt og har derfor bare holdt mig til serum’en.

Meeeen en synlig foreskel på 2 uger, det vil jeg altså ikke give dem ret i. Jeg syntes ikke jeg kan se nogen foreskel hverken når jeg kigger i spejlet eller når jeg kigger på før og efter billederne. For ikke at slide ekstra på vipperne har jeg faktisk kun haft mascara på nogle få gange hvor jeg brugte den fra serien. Jeg er ihvertfald ikke imponeret, jeg havde ikke regnet med den store foreskel fordi det er nærmest umuligt på så kort tid, men jeg havde forventet lidt ekstra længde, det må jeg ærligt indrømme. For mig og mine vipper har der ikke været nogen virkning.

Er der nogle der har prøvet den, hvor det har givet resultat?

Så efter min mening og afprøvning er serum’en bestemt ikke pengene værd, den koster alligevel 229,95 kr, og det er jo ikke billigt. Jeg har besluttet mig for at blive ved med at bruge den i 2-3 uger mere, hvis det giver noget resultat, skal jeg nok love at fortælle det.

vipper1vipper2

Før billed                                           Efter billed

Hvis der er nogle der har prøvet M2LASHES Eyelash Activating Serum, vil jeg meget gerne høre jeres erfaring?
Jeg har overvejet at købe den rigtig længe, jeg syntes bare det er mange penge, men anmeldelserne er rigtig gode så jeg ønsker mig den ihvertfald til min fødselsdag, og ellers må jeg ud og invisterer i den.

XOXO JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

hjemmelavet face & body scrub