MAKEUP OPBEVARING FRA MAKEUPBOX

M2 VIPPE SERUM, VIRKER DEN?

dsc_0171

I julegave fik jeg M2 Beauté vippe serum af mine dejlige søskende, jeg var helt oppe at ringe over det, for jeg havde gerne ville prøve den længe, men 1000 kr er mange penge på noget man ikke ved om virker. Der har jo været rigtig meget snak om de forskellige vippe serums, nogle kan se store forandringer og på andre virker det ikke rigtig. Jeg har selv engang prøvet en fra GOSH, hvor jeg ingen forskel kunne se, så en smugle skeptisk var jeg blevet omkring alle de her vippe serums. Min negle teknikker bruger også M2 Beauté vippe serum og hun har helt sindsygt lange vipper, men man kan jo aldrig vide hvordan det virker på en selv.

Jeg begyndte at bruge M2 Beauté vippe serum d. 2 januar i år, nedenunder er der et før billed af hvordan mine vipper så ud med mascara. Jeg blev så anbefalet at bruge M2 Beauté makeup fjerner uden olie også, og da jeg begyndte på det d. 26 januar kunne jeg hurtig se at mine vipper voksede.

dsc_0070

Nu er der gået over 3 måned hvor jeg har brugt vippe serum og lige under 3 måneder hvor jeg har brugt makeup fjerneren begge fra M2 Beauté, og jeg kan se en kæmpe forskel! Jeg har meget tydeligt fået flere og længere vipper, og jeg kan sagtens se forskel uden mascara også.

dsc_0103

Jeg er helt klart blevet positivt overrasket med M2 Beauté vippe serum, forskellen er virkelig stor og det havde jeg slet ikke turde håbe på. Så hvis du sidder derude og tænker “skulle man give det en chance, er det virkelig det værd??” så er svaret helt klart JA! Jeg kan helt klart anbefale den, jeg kommer ihvertfald til at blive ved med at bruge den.

Læs også Det er de små detaljer

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MAKEUP OPBEVARING FRA MAKEUPBOX