M2 VIPPE SERUM, VIRKER DEN?

FARVET VIPPER

Ønsker du nogle gange at du kunne få hvilken som helst farve vipper? Det gør jeg ihvertfald og hvis man ikke lige kan finde en mascara der har den rigtige farve, kan man jo bare bruge liquid lipsticks. Bare fordi det hedder en liquid lipstick, kan man sagtens bruge dem til noget andet også, man skal bare være sikker på at det er nogle der tørre helt ned, så de ikke smitter af. Hvis man gerne vil have noget fylde og volume til vipperne kan man tage en vippe primer på først, fx. har MAC en rigtig god en, den hedder false lash maximizer.

Læs også det er de små detaljer

dsc_0201 dsc_0238

De liquid lipsticks jeg har prøvet at bruge til vipperne indtil videre er, MAC retro matte liquid lipcolour og Kat Von D everlasting liquid lipstick. Dem kan jeg sagtens anbefale til vipperne, bare husk en ordenlig øjenprimer på låget, hvis du ligesom mig får olieret øjenlåg. Jeg plejer at bruge MAC paint pot eller NYX proof it waterproof eyeshadow primer.

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

M2 VIPPE SERUM, VIRKER DEN?