MOTD - Lilla makeup

Min makeup samling

Jeg har endelig fået rydet op i mit makeup og fået organiseret det ordenligt.
Det er simpelhen så dejligt at alt har en bestemt plads og at jeg har nogle skuffer jeg kan lægge det hele ned i. (alle skufferne er dog ikke fyldte med makeup, desværre haha)

IMG_5374

Til venstre på mit makeup bord har jeg mine rene børster. I midten står 2 af mine yndlings parfumer miss dior og lady million. Ved siden af parfumerne står nogle af mine læbestikker i en plastik holder. Og helt ude til højre har jeg to glas opbevaringsbøtter med vatpinde og vatrundeller.

IMG_5376
Første skuffe i venstre kommode, i de to bagerste kurve, har jeg foundations og contour paletter. I de tre kurve forrest har jeg concealere, primere og ansigtspudere.

IMG_5378

Næste skuffe er de bagerste kurve lidt forskelligt, der er blush, cream eyeliner, highlighter, øjenbryns puder/voks, nogle små paletter og translucent puder. I de forreste kurve har jeg så alle mine flydene eyeliner, både sorte, glimmer og farve. Så har jeg blyants eyelinere og til sidst mascara.

Så kommer der et lidt tom skuffe, med lidt forskelligt jeg ikke viste hvor skulle være. Jeg har ekstra vatrundeller, og min elskede Morphe Brushes palette, den er virkelig fantastisk jeg skal have anskaffet mig nogle flere af deres paletter og børster. Mit pensel bælte holder ting fra M-A-C ligger i bunden, jeg vil gerne have det op og hænge måske over spejlet eller ved siden af, skal bare lige være helt sikker.

Så den sidste skuffe der er noget i, jeg ved godt det ikke er makeup, men altså det er jo beauty relateret. Skuffen er proppet med hårtørre, glattejern, krøllejern og en forlængerledning.

IMG_5384

I den højre kommode, i første skuffe har jeg i de to bagerste kurve øjenskygger, glimmer, vipper og vippelim. De forreste tre kurve har jeg læbeblyanter, og forskellige læbeprodukter. Læbepromader, lipgloss, liquid lipstick og et par læbestifter.

IMG_5388

Så kommer der endnu en alt mulig skuffe. Her har jeg bare lidt forskelligt, som jeg ikke ellers ved hvor jeg skal have henne. 

IMG_5389

Den sidste skuffe jeg har noget makeup eller skønheds relateret i er min skuffe til beskidte børster, mit tørretårn og min vaskemåtte til børsterne fra Sigma. Også lige nogle extensions bagerst.

Links:
Lys – Spejl – Bordplade – Kommoder – Stol

Kurvene er købt i Din Isenkrammer

XOXO JulieSchnoor

Skriv en kommentar

  • Kirsten Thulesen

    Lækkert make up du har dig her. Elsker sådanne indlæg her <3
    http://kirstenthulesen.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie Schnoor

      Tak skal du have, jeg er også rigtig glad for min samling indtilvidere 🙂 <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wauv, hvor ser det bare fint ud! Mit er bare noget værre rod, må jeg nok tilstå. 😛
    Hav en dejlig dag!
    Kram,

    http://nikkilund.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie Schnoor

      Tak skal du have 🙂 <3 tro mig mit plejede også at være så rodet, men det har virkelig hjulpet med de kurve, også selvfølgelig en masse skuffer 😀
      Dejlig dag til dig også 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MOTD - Lilla makeup