Gør det selv - Sølv træ

Mit nye sminkebord

Jeg er overlykkelig lige nu! mit sminkebord er endelig færdigt – nu skal der bare rydes op i makeuppen og gøres orden i det.
Da jeg fik min egen lejlighed var jeg ikke et sekundt i tvivl om at jeg skulle have et sminkebord med massere af opbevaringsplads og noget ordenligt lys, så man kan se hvad man laver. Jeg har haft kigget på mange forskellige spegle med lys og flere forskellige borde. Så det tog noget tid og beslutte mig, men jeg blev enig med mig selv om at vælge den billige løsning, altså blev det en tur til IKEA.
Men det gør mig overhoved ikke noget, det er blevet så flot og lysskinderne er simpelhen fantastiske, de giver god lys, men stadig ikke for meget så man får ondt i øjnene.
Selve bordet er faktisk ikke et bord, det er to kommoder også en bordplade ovenpå, men igen, man skal finde den løsning der fungerer for en selv og hvad der giver mest mulig plads også gør det selvfølgelig ikke noget at det ser super fint ud.

Jeg kan klart anbefale den her løsning, der er massere af skuffe plads samtidig med at der også er plads oven på bordet til at der kan stå nogle ting. Så kan vi jo heller ikke brokke os over IKEA’s kvalitet til de forholdsvise billige penge. Samlet har jeg betalt 1.696 kr, hvilket jeg bestemt ikke syntes er slemt.
Hvordan ser jeres makeup borde ud hvis i har et, og hvordan har i orden i det?

Link til de forskellige ting
Lysskinde – Spejl – Bordplade – Kommoder

JulieSchnoor

Skriv en kommentar

  • Charlotte

    Jeg har også makeup spejlet med lys fra IKEA 😉 Elsker det!!
    (Forresten skal jeg prøve din æggehvide maske i morgen!) 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie Schnoor

      Er det ikke fantastisk?! Jeg elsker det virkelig også 😀 Det er så dejligt at have massere af lys når man lægger makeup 🙂
      Du må da endelig skrive hvad du syntes om æggemasken, jeg elsker den. Den trækker simpelhen alt ud! også den bløde hud man får bagefter 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Gør det selv - Sølv træ