GOSH Growth serum virker det??

Hjemmelavet hårkur til skadet hår

Hej alle sammen..
Jaaaaa, jeg ved det er hundrede år siden jeg har lavet et opslag, og det beklager jeg virkelig meget. Tiden har bare ikke lige været der, fordi jeg brugte rigtig meget tid på at søge job, da jeg gerne ville væk fra min arbejdsplads. Men nu har jeg fået nyt job! (det er så dejligt). Det er kun første uge, så det er stadig meget nyt, men so far so good!
Bla Bla Bla, bare lige en hurtig update, men lad os komme til det, som det handler om.

IMG_5268IMG_5298

Før                             Efter

Jeg har utrolig skadet hår efter at have afbleget og farvet mit hår i rigtig mange år, plus jeg ikke har plejet håret ordenligt i den periode. Nu er jeg så ved at vokse min hår ud, så det kan blive sundt og dejligt igen (hvilket jeg ikke har haft siden jeg var ca. femten år). Men der er lang vej igen og jeg skal hele tiden huske mig selv på at få passet og plejet mit hår ordenligt. Så jeg prøver hele tiden at finde nye produkter der fungere for mit hår, og plejer bedst muligt. Sammen med det elsker jeg at ekspermentierer med hjemmelavet masker. I dag vil jeg fortælle jer om en banan og mayo maske. Jeg har prøvet den et par gange nu og den er så dejlig. Jeg kan mærke at mit hår også elsker den, mine spidser virker ikke så spaltet mere, (selvom det er tid til en klipning) og mit hår er blødt fra rod til spids. Dog vil jeg sige at den er simpelhen forfærdelig at få vasket ud, det tager så lang tid og man skal være super grundig, jeg har flere gange måtte ind i badet igen fordi jeg har set små “bananklumper” (det lyder rigtig appetitvækkende ikke) i mit hår. Denne gang prøvede jeg at have vådt hår inden jeg puttede masken i, og det hjalp, ikke super meget men lidt gjorde det. Men man skal virkelig være omhyggelig med at få vasket håret godt, og måske have en børste med i badet så man kan rede håret igennem mens du har shampoo og balsam i håret.

Hvis du vil prøve masken skal du bare bruge en banan og en spiseske mayo
Mos bananen og tilsæt så mayo, bland det sammen også er masken klar.

IMG_5257IMG_5263IMG_5264

Jeg har skulderlangt og rigtig tykt hår, så hvis du enten har kort hår eller tyndt hår, kan du halvere opskriften eller lave den dobbelt op hvis du fx har langt hår.

Som jeg foreslog så er masken lidt nemmere at vaske ud, hvis man har vådt hår, før masken kommer i håret. Fordel masken i spidserne og lad den side i 20-30 min, og vask så godt efter.

Er der nogle der har en super maske jeg skal prøve?

XOXO JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

GOSH Growth serum virker det??