sådan vasker og tørre jeg mine makeup børster

Sådan tegner jeg mine øjenbryn op

IMG_4353

Jeg tænkte at jeg ville dedikerer et opslag til mine bryn og hvordan jeg optegner dem. Så det får i nu. Så håber jeg selvfølgelig at det kan hjælpe hvis der er nogle der har lidt svært ved det.
Man skal sørge for at tage sig god tid, ikke noget med at stresse, så er man næsten sikker på at det f***er helt up. Jeg bruger selv øjenbryns puder til at tegne op, og så lidt voks med farve i til at lægge hårene ned til sidst. Der er mange forskellige produkter, så det betyder ikke præcis at de produkter jeg bruger kommer til at fungerer for dig, så undersøg lidt og prøv dig frem. (Billed af pensler og produktet jeg bruger kommer til sidst i opslaget)

IMG_4349

Til at starte med bruger jeg en spoolie børste, på den måde sørger jeg for at alle hårene ligger ned.

IMG_4350

Så tager jeg mit produkt på en angled defining børste, og tegner en streg under brynet. Hvis du har behov for at gøre dit bryn tykkere, kan du tegne stregen under dit eget bryn. Hvis du vil gøre dit bryn længere, tegner du så langt ud som du syntes. 

IMG_4351

Oven over mit bryn tegner jeg også en streg. Som ses på billedet starter jeg stregen lidt længere ude hvorfra mit bryn starter. Det gør jeg fordi jeg personligt bedst kan lide at mine bryn har lidt mindre farve i starten og at den så bliver mere intensiv. Men det er selvfølgelig personligt hvordan man vil have sine bryn.

IMG_4352

Så fylder jeg mine bryn helt ind, stadig med øjenbryns puder. Jeg køre spoolie børsten igennem et par gange og tegner så lidt mere op hvis der er behov for det.

IMG_4363

Til sidst bruger jeg voks med farve i. Her bruger jeg også nogle gange brow plumber, det er lidt forskelligt.
Og det var det, igen man skal bare sørge for at tage sig god tid. Og hvis man kommer til at tegne forkert, kan du tage lidt concealer på en lille flad børste og “slette” hvad man tegnede forkert. 

Produktliste

Bryn voks, puder og highlighter fra EYLURE, kan købes i matas.

Makeup børster fra H&M fra venstre, brow shapning brush og angled defining brush

IMG_4364
IMG_4369

Hvad bruger i til at tegne jeres bryn op?

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

sådan vasker og tørre jeg mine makeup børster