Æggehvide ansigtsmaske mod hudorme

sådan vasker og tørre jeg mine makeup børster

Der er så mange forskellige metoder til at vaske makeupbørster, og man skal jo selvfølgelig gøre hvad der passer bedst til en selv. Men jeg vil lige fortælle jer hvordan jeg vasker og tørre mine makeupbørster.

For flere måneder siden købte jeg en makeupbørste vaske handske ting – jeg ved ikke lige hvad det rigtige ord er for den. Jeg købte den på appen Cute (den samme som Wish bare beauty produkter) og den er genial, jeg er så glad for den, og så kostede den kun 7 kr + fragt. (Jeg kan helt klart anbefale appen Cute, jeg har aldrig haft problemer med den. To gange er min pakke blevet væk og der fik jeg det fulde beløb refunderet. Man skal bare huske at købe for under 80 kr + fragt så kommer der ikke told på)

Til at vaske selve børsterne er der også såååå mange muligheder, men jeg bruger babyshampoo og det har jeg gjort længe nu, det fungere for mig og mine børster bliver rene + det er billigt!

IMG_4243
IMG_4252
IMG_4249
IMG_4251
IMG_4254

At vaske børsterne er jo meget nemt, det tager bare så lang tid. Specielt hvis man har ret mange børster og altid først vasker dem når der ikke er nogle rene tilbage.. Jeg gør det hver gang, simpelhen sådan en dårlig vane.

Når børsterne skal tørre er der mange der ligger dem på et håndklæde, med noget ind under så børsterne ligger med hoved ned af (for at vandet ikke kommer ind til limen, så kan det med tiden opløse limen og børsten falder fra hinanden) det gjorde jeg også før, fordi det virker fint og børsterne tørre. Men ikke mere, jeg fandt nogle isoleringsrør i min fars værktøjsrum og klippede revner i røret, med afstand så der også er plads til de store børster. – tror det er nemmere at skærer dem med en hoppy kniv, det havde jeg bare ikke.

IMG_4257IMG_4262

Hvad bruger i til at vaske jeres børster med, jeg har snart tømt min babyshampoo og man kan jo altid prøve noget nyt.

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Æggehvide ansigtsmaske mod hudorme