NATURLIG MED LIDT FARVE PÅ

SKIN ROLLER FRA SWISS CLINIC

img_8927

Swiss clinic var så søde at sende mig denne skin roller så jeg kunne prøve den af, jeg giver min helt ærlige mening efter at have prøvet den af. Denne skin roller har over 500 bitte små nåle, når man bruger skin rolleren stimulerer den nye hudceller som giver en friskere og pænere hud over længere tid. Da jeg startede med at bruge skin rolleren var mit håb at den kunne hjælpe med mine meget synlige og store porer, at jeg ville få en glattere hud og at den kunne gøre mine ar mindre synlige. Nu har jeg brugt den i næsten 2 måneder og jeg er begyndt at se lidt forskel, jeg kan se mest forskel på min ar og jeg kan også se at mine porer er blevet lidt mindre synlige.

Læs også M2 vippe serum, virker den?

skaermbillede-2018-05-13-kl-15-36-57Øverste billeder er før jeg begyndte at bruge skin rolleren, de nederste er efter

Jeg bruger ikke serumen fra swiss clinic som de anbefaler man skal bruge efter skin rolleren, så jeg ved selvfølgelig ikke om den ville hjælpe på et hurtigere resultat. Jeg havde dog håbet på at det ville gå lidt hurtigere, men jeg bliver ved med at bruge den og forhåbelig sker der noget mere. Er der andre der bruger eller har brugt skin roller, så del gerne jeres erfaringer og hvis i har nogle råd også.

JulieSchnoor

Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NATURLIG MED LIDT FARVE PÅ