LILLA SMOKEY EYE

BRYLLUPS GLAM

I går var jeg til min veninde og hendes mands bryllup, en meget fantastisk oplevelse. Det var et pakistansk bryllup, og det har jeg aldrig oplevet før, jeg har kun være det nogle få bryllupper i mit liv, men det har været danske bryllupper. De holdte festen i  Allerød i et utrolig flot lokale, stort og åbent, i midten af lokalet var der et springvand omgivet af træer, træerne var pyntet med lyskæder som skabte den hyggeligste stemning. Min veninde havde den flotteste kjole på i en kongeblå farve, men efter hun sagde at den vejede 9 kilo var jeg alligevel glad for det ikke var mig der skulle slæbe rundt på den, men smuk var den altså. Jeg er så beæret over at jeg var med til at fejre den kærlighed de har for hinanden, de er så gode for hinanden og mod hinanden.

Jeg havde selv en sort kjole på, jeg fandt den i H&M i fredags, og faldt bare for den med det samme, egentlig havde jeg tænkt mig at tage et par suit bukser på også en fin skjorte/top, men kjolen vandt altså i sidste ende. Makeuppen fik ikke for lidt, jeg kørte lyserød og lilla farver også tre forskellige glitters, intet mindre kunne gøre det, og jeg elskede resultat så meget.

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

LILLA SMOKEY EYE