BLACK AND WHITE MAKEUP LOOK

I’M BACK

giphy

Hej alle bloggers delight mennesker.
Jeg har været væk fra bloggers delight i omkring et halv år nu, fordi jeg har været på en anden blog platform. Men jeg har valgt at komme tilbage til bloggers delight, fordi jeg synes det er en bedre platform. Der er mange flere muligheder for at gøre sin blog mere personlig, man kan stort set bestemme alt selv! Der går noget tid før at min blog bliver helt som jeg vil have den, jeg skal lige prøve de forskellige ting af og se hvad jeg synes der ser bedst ud. Men en anden ting jeg godt kan lide ved bloggers delight, er at alt er så nemt at finde ud af, det er skrevet så alle kan forstå det. Jeg er ikke vildt teknisk så det er dejligt at alt er skåret ud i pap for folk som mig, så alle kan få en fed blog. Hvis man så har problemer kan man altid skrive til support og da jeg var på bloggers delight sidst var de hurtige til at svare og meget hjælpsomme, jeg ved at jeg på et tidspunkt kommer til at skrive til dem for at få lidt hjælp med et eller andet.

Min blog kommer mest til at være om makeup og skønhed. Jeg elsker at være kreativ med min makeup og lave vilde og sjove looks. Jeg elsker også at prøve nye produkter, både makeup og skønheds produkter så til tider kommer der også nogle reviews og hauls. Jeg blev uddannet makeup og hår artist i marts, så i er med til at følge min rejse til at blive en erfaren og (forhåbelig) respekteret makeup og hår artist.

Jeg håber i vil blive ved med at læse med, hvis i har nogle spørgsmål så spørg løs.

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

BLACK AND WHITE MAKEUP LOOK