VACATION

HAUL – BOBBI BROWN, LAURA MERCIER NARS, MAC & NO7

Jeg har købt lidt nyt makeup og hud produkter, også har jeg fået nogle ting af min familie i andledning af at jeg nu er uddannet makeup-artist.

DSC_0033DSC_0042
De tre produkter fra Bobbi Brown, har jeg prøvet da jeg gik på NWMA (Nicci Welsh Makeup Academy), så dem måtte jeg bare have. Jeg er blevet rigtig glad for Bobbi Brown produkter, jeg havde aldrig rigtig brugt det mærke før jeg begyndte på NWMA. Deres hudpleje produkter har jeg endnu ikke prøvet noget som jeg ikke kunne lide, så det kommer jeg til at prøve lidt mere af.

Matas fik endelig Laura Mercier puderen på lager igen, så den fik jeg lige købt mig forleden. Jeg har ikke prøvet den endnu, men ALLE snakker jo om den så den må altså være fantastisk.

DSC_0063
haul-bobbi-brown-laura-mercier-nars-mac-no73-3
NARS Copacabana havde jeg faktisk tænkt at jeg selv skulle købe, men så fik jeg den i gave af min familie. Den er virkelig så flot, det er lige sådan en tone highlighter jeg elsker, så den kommer jeg helt sikkert til at bruge meget. Jeg er dog ikke vant til at bruge creme highlighter men det kan man jo blive.

DSC_0076
MAC Lipglass, fik jeg også i gave. Tanken er ikke rigtig at jeg skal bruge den på læberne men på øjenlågne så jeg kan lave nogle glossy øjen looks. Det var også en ting jeg selv ville have købt, så det er ret godt ramt af min familie!

DSC_0056DSC_0062
Da jeg var i Norge med familien skulle vi på apoteket også fik vi denne gaveæske med. Jeg kender slet ikke dette mærke, har aldrig hørt om det før. Men jeg er altid frisk på at prøve nye mærke og nye produkter.

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

VACATION