Valentines Day Makeup - Soft Pink

Dry’n Shape Tower fra Sigma Beauty

IMG_4715God onsdag til jer alle.
Igår prøvede jeg mit Dry’n Shape Tower for første gang, man sætter sine makeup børster i når man har vasket dem og så lader man dem tørre.

IMG_4707

Til ansigts børsterne er der sådan nogle stof holdere til selve børstehårene, det skulle forme børstehårene mens de tørre. Jeg ved ikke om det gør nogen stor foreskel men det er måske meget godt med tiden så børsterne ikke mister deres form. Den model jeg har kan holde op til 44 børster, og det er jo en del børster, der er plads til 20 ansigts børster og plads til 24 øjen børster. Der er selvfølgelig også taget højde for de forskellige størrelser skafter på børster så de fleste vil kunne side i holderene. Men der er altså nogle børster jeg ikke kunne få sat i, fx. mine Real Teqnic ansigts børster, fordi de ikke har det runde skaft for enden, så det er ikke lige til at få dem igemmen stof stykket. Men man kan dog godt med lidt god vilje.

IMG_4708

Til de små børster havde jeg ikke noget problem, alle mine børster kunne komme ind og side fast. Ud over det fylder tårnet nærmest ingen ting, det kan stå over det hele, jeg stilte mit i vindueskarmen, også stod børsterne der og tørrede.

IMG_4706

Alt i alt syntes jeg det er en genial opfindelse! Er det et must? – Nej, overhoved ikke. Men det er en fed gadget. Så hvis man er makeup elsker og ikke mindst makeup børste junkie så synes jeg den er fed at have, så jeg fortryder på ingen måde at have købt den, selv om den ikke er helt billig.

IMG_4716IMG_4718

Sigma Beauty har 3 forskellige størrelse Dry’n Shape Tower
Et lille hvor der er plads til 48 men kun øjen børster, kan findes her.
Det mellem jeg har hvor er der plads til 44 børster både øjen og ansigts børster, kan findes her.
Og et stort med plads til 92 børster både øjen og ansigts børster, kan findes her.

XOXO JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Valentines Day Makeup - Soft Pink