MANDAGS CRUSH

ALLE PENGENE VÆRD

Rejsen til New York i november er desværre blevet aflyst, så jeg synes jeg fortjente at forkæle mig selv lidt – selvom jeg har shoppet alt for meget de sidste par måneder, plus jeg er blevet tatoveret to gange. Når men anyway, jeg har ville have et bedre kamera i rigtig mange år efterhånden, og det har længe været det samme kamera jeg har ville have, Sony A5100. Og ved i hvad, nu har jeg endelig købt det, jeg fandt et godt tilbud så det var egentlig bare om at slå til. Jeg har kun taget billeder af et makeup look i dag – det er også det jeg primært kommer til at bruge kameraet til, og jeg er allerede helt vild med kvaliteten. Hvis du overvejer at købe kameraet kan jeg kraftigt anbefale det og jeg vil gerne lige vise forskellen på billederne mellem Sony A5100 og min iPhone 6S.

Det første billed er taget med min iPhone 6S og det andet er taget med Sony A5100 kameraet, begge billeder er beskæret så det kun er øjet der er i focus og ingen af billederne er redigeret. Billederne er taget med få minutters forskel og i samme lys, er det ikke en seriøs forskel? Jeg har ikke kigget særlig meget på alle instillingerne, så jeg er sikker på når jeg lærer kameraet bedre at kende bliver billederne endnu bedre. Hvis du vil vide hvilke produkter jeg har brugt til at lave makeup looket kan du se produktliste på min instagram her.

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MANDAGS CRUSH