MOSTER JULIE

PRIDE COPENHAGEN

Så er Pride veloverstået. Jeg fik lavet lidt faverige looks, specielt det look jeg lavede i lørdags til paraden er jeg super tilfreds med. I paraden havde NYX cosmetics nordic inviteret mig med på deres vogn og det var sådan en fed oplevelse. Det var første gang på “vogn-tur” men også min første gang til Pride, og det bliver ihvertfald ikke sidste gang. Den fedeste stemning i hele byen, alle de mennesker vi passerede dansede, sang og smilede over hele ansigtet, helt igennem en rigtig fantastisk tur. Jeg kan kraftigt anbefale at tage ind og opleve det, enten at gå med paraden eller også bare at stå på sidelinien og kigge på.

Jeg fik også en masse lækkert makeup fra NYX hvilken man jo som makeup junkie aldrig siger nej til. Nogle af tingene havde jeg i forvejen, fx. øjenskygge paletten og nogle af et par af de farvet liners havde jeg også, så dem gav jeg til min veninde jeg havde inviteret med til Pride.

ENDNU EN GANG, TAK TIL NATASCHA OG NYX COSMETICS FOR AT INVITERE MIG MED TIL PRIDE OG FOR ALT DET MAKEUP. DET ER HELT FANTASTISK, MANGE MANGE TAK.

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MOSTER JULIE