WORLD AIDS DAY

ANASTASIA BEVERLY HILLS PRISM PALETTE

dsc_0010
Læs også: Nye lækkerier

Jeg har lavet et øjen look med min nye Anastasia Beverly Hills Prism palette, ikke vildt farverigt men jeg ville så gerne prøve den gule farve. Også tænkte jeg det ville passe perfekt med noget gult glimmer oven på. Øjenskyggerne er så nemme at arbejde med, de blender som en drøm. Man kommer langt med lidt øjenskygge, så man behøver ikke at køre den rundt flere gange for at få ordenlig pigmention. Der er en smugle “fall out” eller hvad man kalder det, men det synes jeg også der er med Modern Renaissance paletten som jeg også har. For mig gør det ikke noget når det er så lidt, bare øjenskyggerne har massere af pigmention kan blendes og det kan de.

dsc_0006

Læs også: Hjemmelavet pakkekalender

Produkter
MAC Paint Pot Painterly – Anastasia Beverly Hills Prism palette – Glisten Cosmetics Glimmer Primer og Glimmer Fluorescent Yellow – The Body Shop Smokey Eye Definer Pencil Black – Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara – Dufflashes Au Natural – Elf Lock on Liner and Brow Cream Medium Brown – MaxFactor Natural Brow Styler Sculpting Gel Clear

JulieSchnoor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

WORLD AIDS DAY